Algemene Informatie

 1. Elk artikel kan geretourneerd worden binnen 14 dagen na de bezorgdatum.
 2. Om aanspraak te maken op je herroepingsrecht is het voldoende om de artikel(en) binnen de herroepingstermijn van 14 dagen na de bezorgdatum terug te sturen.
 3. Zorg ervoor dat alle artikelen er precies zo uit zien als tijdens de ontvangst: labels + kaartjes.
 4. Verwijder label(s) voorzichtig als dit een goede beoordeling van het product in de weg zit.
 5. We kunnen geen artikelen accepteren die gedragen of gebruikt zijn naast te zijn gepast. Indien je meer hebt gedaan dan nodig was om de artikelen te beoordelen, kunnen wij daar kosten voor in rekening brengen.
 6. Eénmalig passen wordt niet beschouwd als gebruik.

Retouren

 1. Lees voor een makkelijke retourzending de retour instructies op de factuur.
 2. Je kunt gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping welke je hier kan downloaden.
 3. Plak een retourlabel op je pakket (of een ander stevige, onbuigbare verpakking of doos) over het bestaande afleveradres.
 4. Stuur het pakket op naar ons magazijn. Gebruik het volgende adres:
  ShirtMeister
  Postbus10
  1800 AA Alkmaar
 5. Retourpakketen kun je afgeven bij elke PostNL shop of postkantoor bij jou in de buurt.
 6. Bij afgifte van je pakket bij een PostNL shop of postkantoor ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar dit bewijs goed! Dit is jouw bewijs dat je het pakket hebt geretourneerd naar ShirtMeister.
 7. Neem contact op met onze Klantenservice als je niet in het bezit bent van de factuur met retourinstructies. Ze helpen je graag.

Beschadigde of Verkeerde Producten

 1. ShirtMeister staat garant voor hoge kwaliteit en service. Als je onverhoopt een verkeerd product hebt ontvangen of één van onze producten beschadigd is, heb je het recht deze te retourneren.
 2. Stuur de foute of beschadigde producten terug naar ons. We zullen deze vervangen als deze nog op voorraad zijn of het volledige aankoopbedrag restitueren.
 3. Volg dezelfde procedure zoals beschreven in de bovenstaande retouren sectie.

Ruilen

Het is niet mogelijk producten te ruilen. Stuur de producten terug naar ons en plaats een nieuwe bestelling voor het juiste product.

Restitutie

 1. Zodra wij je retourzending hebben gecontroleerd en verwerkt, zullen wij je een email sturen.
 2. De waarde van de geretourneerde artikelen inclusief de verzendkosten voor de heenzending worden gecrediteerd op de creditcard of bankrekening gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling.
 3. Restitutie vindt zo spoedig mogelijk plaats en uiterlijk binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je de artikelen terugstuurt of aan hebt gegeven deze terug te willen sturen.
 4. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat restituties bijgeboekt zijn op je bankrekening of creditcard. Dit is afhankelijk van je bank.
 5. Als je onverhoopt niet een bevestigingsemail hebt ontvangen binnen 14 dagen na je retourzending, neem dan contact op met onze Klantenservice.
 
service@shirtmeister.com (antwoord binnen 4 uur op werkdagen tijdens kantooruren)
085 - 00 33 444 op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 (altijd lokaal tarief)
Neem contact op via Twitter op @shirtmeister

4.7 5 51