Vacatures

ShirtMeister is onderdeel van de Meister Group en maakt deel uit van een reeks e-fashion concepten.

ShirtMeister is brutaal, eigenwijs en eigenzinnig en wil mode (overhemden) op een andere manier naar de klant brengen door anders te denken en te doen.
Dit doen wij door niet de massa te volgen maar door ons te laten leiden door onze eigen visie. Wij geloven niet in mega webshops die alles verkopen van broek tot hoed, maar in niche webshops die gericht een productgroep aanbieden. Door deze focus kunnen wij een klant altijd beter bedienen op alle vlakken dan ieder ander.
Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, innovaties en best practices streven wij naar een unieke en onevenaarbare klantverwachting –en ervaring .

Ons team bestaat uit  een unieke mix van slimme, creatieve, gedreven, getalenteerde en ervaren mensen uit de sectoren mode, creative arts, technologie en logistiek.
ShirtMeister is op zoek naar individuen die het vertrouwen hebben om on-the-job te leren en die in staat zijn in hun vakgebied nieuwe creatieve ideeen aan te boren om onze ambities waar te maken.

ShirtMeister heeft een streng selectieproces. Om de allerbeste te willen zijn, moet je het allerbeste team hebben en dat kan alleen met de allerbeste mensen.

Momenteel is ons team compleet en zijn er geen openstaande vacatures.
Echter voor goede mensen is er altijd plek! Dus al zijn het de laatste trends die je inspireren of de nieuwste technologieën, wij horen heel graag iets van jou.
Stuur jouw persoonlijke verhaal en motivatie naar careers@shirtmeister.com.
Wij houden niet van standaard teksten en een sociaal politiek correcte houding. Laat zien wie jij bent, niet wie jij denkt die wij willen zien.


4.8 5 67