Over Ons

ShirtMeister is onderdeel van de Meister Group en maakt deel uit van een reeks e-fashion concepten.

ShirtMeister is brutaal, eigenwijs en eigenzinnig en wil mode (overhemden) op een andere manier naar de klant brengen door anders te denken en te doen. Dit doen wij door niet de massa te volgen maar door ons te laten leiden door onze eigen visie. Wij geloven niet in mega webshops die alles verkopen van broek tot hoed, maar in niche webshops die gericht een productgroep aanbieden. Door deze focus kunnen wij een klant altijd beter bedienen op alle vlakken dan ieder ander. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, innovaties en best practices streven wij naar een unieke en onevenaarbare klantverwachting –en ervaring .

ShirtMeister staat synoniem voor shirts, overhemden om precies te zijn. Met een wisselende collectie van diverse merken (casual, formeel en trendy) en het eigen ShirtMeister label willen wij de markt en jouw kledinghangers veroveren. Denk je aan overhemden willen wij heel graag dat je aan ShirtMeister denkt.
Hoogstaande kwaliteit, excellerende klantenservice en een uitgekiend aanbod, met jou in het midden.

Vind je ons arrogant? Jammer, dat zijn we niet, we zijn zelfbewust, maar we luisteren wel naar jou, want daar kunnen wij van leren. Ben je het niet met ons eens, heb je suggesties of moeten het anders, laat jezelf en je feedback horen! Zonder jullie geen ShirtMeister.

Shirtmeister, Shirts with an Attitude.


4.7 5 63